TERRASVERWARMERS VAN KWALITEITSMERKEN

HEATSTRIP TERRASVERWARMERS

Heatstrip heeft met zijn tijdloze ontwerpen een nieuwe dimensie toegevoegd aan het begrip terrasverwarmers. Eerst waren er de paddenstoel gasverwarmers voor op het terras, maar omdat deze heaters zeer inefficiënt met de geleverde energie omgaan is men gaan zoeken naar een verwarming die infrarood stralingswarmte geeft die ook opgenomen wordt door alle aangestraalde producten zoals stoelen, tafels, vloer en natuurlijk de mensen die er onder zitten.

Dit is belangrijk voor verwarming buiten, want lucht die opgewarmd wordt kan zich heel gemakkelijk verplaatsen! Dit in tegenstelling tot de producten opgewarmd door elektrische warmtestralers, want die producten stralen zelf de warmte ook weer uit om bijvoorbeeld ons weer indirect op te warmen.

HEATSTRIP Brochure

Heatstrip Design 1500 Watt

Langegolf designterrasverwarmers

Heerlijke avonden op je overdekte buitenterras met een terrasverwarmer die volop warmte geeft maar geen oranje of rood licht. Speciaal voor windarme terrassen zijn er deze stijlvolle zwarte design terrasverwarmers die een zachte langegolf infrarood warmte uitstralen. Ze hebben even opwarmtijd nodig maar daarna is het genieten, van de zwarte ‘Heatstrip Design’ of de ‘Heatstrip Elegance’.

Het best tot hun recht komen ze horizontaal hangend aan het plafond, maar ze kunnen ook heel goed onder een hoek vanaf de wand of balk naar beneden stralen. Ook zijn er inbouwframes zodat de heater heel mooi wegvalt in het plafond.

Heatstrip Elegance 1800 Watt

Middengolf warmtestralers

Naast de Heatstrip Design en Heatstrip Elegance terrasverwarmers zijn er ook 2 heaters die meer geschikt zijn voor het verwarmen van meer open veranda’s en overkappingen, de ‘Heatstrip Max’ en ‘Heatstrip Intense’. Hiervoor heeft Heatstrip ‘Infrarood middengolf warmtestralers’ ontwikkeld. Deze stralers zie je stralen, maar ze geven geen tot zeer weinig licht af. Je ziet alleen een oranje opgloeiende buis in deze heaters! De middengolf straling is beter in staat om door bewegende luchtstromen te stralen zonder aan kracht te verliezen en deze warmtestralen kunnen ook een wat langere afstand afleggen. Dus zijn ze ook beter geschikt voor plafonds hoger dan 250cm en als men vanaf een wand de ruimte wil verwarmen.

Er zijn 2 type middengolfstralers, de ‘Heatstrip Max’ en de ‘Heatstrip Intense’. De Max is er in 2 uitvoeringen 2400 watt en 3600 watt. dit zijn heel krachtige heaters die buiten ongeveer 6 en 9m² kunnen verwarmen en onder overkappingen die iets meer gesloten zijn 9 en 14m². En in een gesloten ruimte is dit natuurlijk nog veel meer m².

Heatstrip Design 1500 Watt

Indoor verwarming

Er is ook een strakke verwarming voor binnen gebruik, bijvoorbeeld uw serre, badkamer, keuken, schuur, garage en zelfs uw woonkamer. Ook wordt hij toegepast bij scholen, kantoren en bedrijfsruimten enz. Hij werkt ook met een lange golf warmte straling, dus eigenlijk vergelijkbaar met de straling van een vloerverwarming, alleen met een hogere temperatuur, want hij is natuurlijk veel compacter.

Indoor 1200 en 2400 watt

Heatstrip timer en afstandsbediening

Bediening en schakelaars

Bediening kan door middel van een aan/uit schakelaar, speciaal voor hoog wattage of een speciaal door Heatstrip ontwikkelde inbouwschakelaar met een timer-functie en deze schakelaar kan ook nog bediend worden door de meegeleverde afstandsbediening. De timerfunctie is heel handig, want dan kan de heater niet aan blijven staan als u hem per ongeluk vergeet uit te zetten.

Maatwerk transformators

Wij kunnen u ook maatwerk leveren met een transformator waarmee u de heater traploos kunt bedienen zonder dat de trafo zichtbaar is. Deze unit kunt u tussen het plafond plaatsen of op een andere plaats, hij is tot op 30 meter door muren heen met de radiografische afstandsbediening te regelen. De dimmer/regelunit voor elektrische heaters met afstandsbediening maakt het mogelijk om het verwarmingsvermogen te regelen in stappen van 25%, 50% of 75%, terwijl het zelfs ook mogelijk is om te kiezen de heater te regelen in stappen van 1%.

TERRASVERWARMERS VAN DÉ KWALITEITSMERKEN

GEEN VERZENDKOSTEN

ADVIES OP MAAT

CBW ERKEND

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.