TERRASVERWARMERS VAN KWALITEITSMERKEN

HEATSAIL TERRASVERWARMERS

Heatsail Terrasverwarmers

Heatsail is een Belgisch design bedrijf dat de luxe buitenverlichting, warmte en zelfs verkoeling heeft samengevoegd tot mooie design terrasverwarming modellen.

Unieke mogelijkheden voor een ultieme outdoor ervaring voor horeca, zakelijke en de particuliere markt is één van de specialiteiten van Heatsail. Ze creëren een unieke beleving. Dit omdat hun producten niet alleen een mooie dag in de buitenlucht kunnen verlengen, maar ook nog eens met oogstrelende unieke design objecten.

Populaire terrasverwarmers van Heatsail

Historie Heatsail

Opgericht in 2012, implementeerden ze hun Belgische vakmanschap in de ruimste zin van het woord, als een echte manier van leven. ‘Het gaat om volledig betrokkenheid van onze hoofden, handen en harten in ons werk’ is hun uitspraak. Met deze principes van betrokkenheid kun je producten en voorwerpen ontwerpen die functioneel en mooi zijn.

Heatsail Terrasverwarmer DOME

Terrasverwarmer DOME is een echt meubelstuk dat u niet alleen voorziet van een warm licht, maar het geeft u ook dat extra beetje warmte op een kille dag of avond. De Dome is leverbaar in elke RAL-kleur. 3100 watt verwarmingsvermogen is in 2 standen te schakelen met een knop aan de achterzijde. Deze terrasverwarmer is ook met een Bluetooth speaker te verkrijgen.

Heatsail Terrasverwarmers

Aangename warmte en gemak

In een cirkel van ongeveer 5 meter verspreiden de infrarood warmtestralen een aangename warmte, alsof u heerlijk in het zonnetje zit. De verlichting bedient u via een afstandsbediening en is dimbaar. Ook is de Dome verkrijgbaar als hangend model voor het plafond. Hij is dan aan te sturen met de bijgeleverde afstandsbediening.

Disc Piet Boon Dust

Heatsail Terrasverwarmer Disc, by Piet Boon

De heater Disc is het broertje van de Dome, Piet Boon heeft de Dome opnieuw uitgevonden met een heel andere uitstraling, de ‘Disc’.

Heatsail Terrasverwarmer BEEM

Dan is er nog de hangende terrasverwarmer ‘BEEM’. Het is een unieke oplossing voor open of overdekte ruimten. Hij biedt een combinatie van verlichting, verwarming en zelfs verkoeling is mogelijk. Ze zijn leverbaar in lengtes van 2,3 tot 5,2 meter met verwarmingselementen van 3000 of 4000 watt.

Zowel DOME, DISC en BEEM creëren een gevoel van exclusiviteit in een ontspannen en aangename buitenomgeving. De Beem is vooral heel geschikt om boven een eettafel te hangen en door zijn diverse lengtes ervaart iedereen aan tafel dezelfde warmte.

Een 100% Belgisch product met een tijdloze vormgeving, state-of-the-art en zo goed als onderhoudsvrij.

TERRASVERWARMERS VAN DÉ KWALITEITSMERKEN

GEEN VERZENDKOSTEN

ADVIES OP MAAT

CBW ERKEND

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.