TERRASVERWARMERS VAN KWALITEITSMERKEN

HEATSAIL TERRASVERWARMERS

Heatsail is een Belgisch design bedrijf dat de luxe buitenverlichting, warmte en zelfs koeling heeft samengevoegd tot mooie design terrasverwarming modellen.

Unieke mogelijkheden voor een ultieme outdoor ervaring voor horeca, zakelijke en de particuliere markt is één van de specialiteiten van Heatsail. Ze creëren een unieke beleving, mede omdat hun producten niet alleen de beste momenten van een mooie dag in de buitenlucht kunnen verlengen, maar ook nog eens met oogstrelende unieke design objecten.

Populaire terrasverwarmers van Heatsail

[nm_button title=”BEKIJK ALLE HEATSAIL TERRASVERWARMERS” size=”md” align=”center” link=”url:http%3A%2F%2Fdesign-terrasverwarmer.nl%2Fproduct-categorie%2Fheatsail%2F|title:Heatsail%20terrasverwarmers||” color=”#d42341″]

Historie Heatsail

Opgericht in 2012, implementeerden ze hun Belgische vakmanschap in de ruimste zin van het woord, als een echte manier van leven. ‘Het gaat om volledig betrokkenheid van onze hoofden, handen en harten in ons werk’ is hun uitspraak. Met deze principes van betrokkenheid kun je producten en voorwerpen ontwerpen die functioneel en mooi zijn.

Terrasverwarmer DOME

De terrasverwarmer DOME is een echt meubelstuk dat u niet alleen voorziet van een warm licht, maar het geeft u ook dat extra beetje warmte op een kille dag of avond. De Dome is leverbaar in elke RAL-kleur maar het meest gebruikt zijn de zwarte versie met een gouden of zilveren binnenzijde van de schaal of de witte versie met een zilveren of gouden binnenzijde. Het 3100Watt verwarmingsvermogen is in 2 standen te schakelen met een knop aan de achterzijde en er is tegenwoordig een optie mogelijk op het vermogen van de verwarming HT+ dan geeft hij 25% extra warmte en dat is in ons koude land meestal geen overbodige luxe.

Heatsail Terrasverwarmers

Aangename warmte en gemak

In een cirkel van ongeveer 5 meter verspreiden de infrarood warmtestralen een aangename warmte, alsof u heerlijk in het zonnetje zit. De verlichting bedient u via een afstandsbediening en is dimbaar. Er is ook een optie mogelijk voor het leveren van 2 Bluetooth speakers die dan verborgen zitten in de voet van de heater. Ook is er een versie van de Dome mogelijk om aan uw plafond te hangen, dit gebeurd met een vaste pendel en hij wordt dan bedient met een afstandsbediening.

[nm_button title=”SHOP HEATSAIL DOME” size=”sm” link=”url:http%3A%2F%2Fdesign-terrasverwarmer.nl%2Fproduct%2Fheatsail%2Fheatsail-dome%2F|title:Heatsail%20terrasverwarmer%20Dome||” color=”#d42341″]
Disc Piet Boon Dust

Heatsail Disc, by Piet Boon

De heater Dome heeft er een broertje bij gekregen, Piet Boon heeft de Dome opnieuw uitgevonden met een heel andere uitstraling, de ‘Disc’.

[nm_button title=”SHOP HEATSAIL DISC” size=”sm” link=”url:http%3A%2F%2Fdesign-terrasverwarmer.nl%2Fproduct%2Fheatsail%2Fheatsail-disc%2F|title:Heatsail%20terrasverwarmer%20Disc||” color=”#d42341″]

Heatsail BEEM

Dan is er nog de hangende terrasverwarmer ‘BEEM’ ook dit is een nieuw product, het is een unieke oplossing voor open of overdekte ruimten. Hij biedt een combinatie van verlichting, verwarming en zelfs koeling is mogelijk. Ze zijn leverbaar in lengtes van 2,3 tot 5,2 meter met verwarmingselementen van 3000 of 4000Watt.

Zowel DOME, DISC en BEEM creëren een gevoel van exclusiviteit in een ontspannen en aangename buitenomgeving. Hij is vooral heel geschikt om boven een eettafel te hangen en door zijn diverse lengtes ervaart iedereen aan tafel dezelfde warmte.

Een 100% Belgisch product met een tijdloze vormgeving, state-of-the-art en zo goed als onderhoudsvrij.

[nm_button title=”SHOP HEATSAIL BEEM” size=”sm” link=”url:http%3A%2F%2Fdesign-terrasverwarmer.nl%2Fproduct%2Fheatsail%2Fheatsail-beem%2F|title:Heatsail%20terrasverwarmer%20Beem||” color=”#d42341″]

TERRASVERWARMERS VAN DÉ KWALITEITSMERKEN

GEEN VERZENDKOSTEN

ADVIES OP MAAT

CBW ERKEND

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.