TERRASVERWARMERS VAN KWALITEITSMERKEN

HEATSCOPE TERRASVERWARMERS

HEATSCOPE® staat voor kracht, schoonheid en warmte. Dit is waarschijnlijk de beste manier om samen te vatten wat de infraroodstraler van HEATSCOPE ® zo speciaal maakt.
Laten we eerlijk zijn: er zijn veel stralingsverwarmers. Maar slechts enkelen combineren een mooi ontwerp met prestaties, zoals de ontwerpers en constructeurs bij Heatscope, vanaf het begin en nog steeds doen.

Aangename warmte
De makers van de Heatscope terrasverwarmers zijn nog steeds heel trots op hun producten. Wanneer we ergens een HEATSCOPE ® Heatscope VISION, Heatscope SPOT, Heatscope PURE en Heatscope NEXT design stralingsverwarming ontdekken en zien hoe aangenaam ontspannen mensen praten, vieren, eten en plezier hebben, zijn we blij. De aangename atmosfeer ervaart u omdat u alleen de warmte van een HEATSCOPE ® -straler ” voelt “, en geen licht ervaart. Hiervoor wordt het licht tot een minimum beperkt, maar de warmteafgifte blijft gehandhaafd. Dat is wat elke HEATSCOPE ® speciaal maakt.

Maar je kunt het nauwelijks onder woorden brengen – je moet het voelen! Test het zelf, we weten zeker dat u snel overtuigd zult zijn. En we maken graag een ander persoon blij met onze prachtige verwarmingsoplossingen. Daar gaat het om … dus bezoek onze “barn” en showtuin met vele terrasverwarmers. U bent van harte  welkom tijdens openingsuren of op afspraak.

Verkrijgbaar in 4 types
Bij Heatscope zijn het niet zomaar stralingsverwarmers. Met HEATSCOPE ® krijgt u drie verschillende modellen / types, die allemaal hun eigen specifieke toepassingsgebieden hebben en precies daarop zijn afgestemd.

Heatscope terrasverwarmers zijn niet dimbaar met een externe dimmer!

Populaire terrasverwarmers van Heatscope

Heatscope Next Zwart

Heatscope Next

De Heatscope Next beschrijft het volgende niveau van duurzame en stijlvolle verwarming van buitenruimtes en overkappingen. Altijd toegewijd aan het basisprincipe van alle HEATSCOPE® warmtestralers: “Minder licht” – “meer warmte”. Of om het anders te zeggen: het vorige concept van infraroodstralers is voor de NEXT op zijn kop gezet en volledig opnieuw bedacht. Bij dit nieuw ontwikkelde warmtestralerconcept is het licht slechts een nauwelijks waarneembaar bijproduct van de warmteopwekking. Hier worden twee spiralen van koolstofvezels bekrachtigd, beginnen te gloeien en warmen op. Dit zorgt naast de direct waarneembare opwarming alleen voor een subtiele oranjekleurige sfeergloed. De Heatscope Next werd in 2022 onderscheiden met de German Design Award.

Heatscope SPOT

De Heatscope SPOT straalt bijvoorbeeld iets meer licht uit dan de VISION of de PURE; maar hij kan ook worden geïnstalleerd op een hoogte van 1,8 tot maximaal 3 meter en zelfs op open locaties. Hij heeft geen glazen front, zoals de andere 2 modellen en geeft meer warmte per m², dus een hoge warmteconcentratie en daardoor geschikter voor plaatsen met meer wind. De Spot is niet waterdicht, dus moet beschut hangen. Optioneel is een beschermingskap tegen de regen beschikbaar.

Heatscope VISION

De Heatscope VISION: de klassieke en eerste terrasverwarmer ooit met een glazen voorkant. Hier worden ontwerp, bedieningsopties en warmteafgifte perfect gecombineerd. De HeatScope Vision heaters worden gekenmerkt door hun uiterst ingetogen, licht oranje gekleurde omgevingslicht. Het licht wordt tot een minimum beperkt door een SCHOTT NEXTREMA ® industriële keramische glazen voorkant. De Vision infraroodstralers worden voornamelijk gebruikt op semi-open terrassen, loggia’s, veranda’s of ook in (koude) wintertuinen en glazen serres – precies waar snel warmte op een hoog niveau gewenst is. Er zijn 3 modellen/sterkte Vison heaters verkrijgbaar.

Accessoires
De HEATSCOPE VISION terrasverwarmers en SPOT-radiatoren zijn verkrijgbaar zonder afstandsbediening, maar dan is het nog wel mogelijk om ze extern in 2 standen (AAN / UIT, 100%, 50%) te schakelen met een schakelaar of uw domotica systeem. En er is de mogelijkheid om ze met een afstandsbediening te bestellen, dus bedienbaar met een 2 standen afstandsbediening. (afstandsbediening: AAN / UIT, 100%, 50% ).

Heatscope PURE

De Heatscope PURE is veruit de mooiste stralingsverwarmer die momenteel wereldwijd verkrijgbaar is. Dit komt niet in de laatste plaats door het naar gebogen SCHOTT NEXTREMA® glazen front en het top ontwerp. Daarom ontving deze spotlight de RedDot Design Award. Dit type spot heeft echter geen geïntegreerde afstandsbedieningsmogelijkheid zoals VISION en SPOT.

Elk van deze modellen kunt u op een andere manier toepassen. U kunt precies achterhalen wat deze zijn op deze website of door rechtstreeks contact met ons.

Accessoires
De PURE design stralingsverwarmer is te bedienen met externe bediening (somfy, KNX, Elsner, schakelaar etc. – AAN / UIT, 100%, 50% output). Tevens is een SmartBox beschikbaar die de PURE heater voorziet van een eigen afstandsbediening.

Extra uitleg over de Heatscope® terrasverwarmers.

In tegenstelling tot wat velen geloven, heeft infraroodstraling niets te maken met lichtemissie of een rode gloed. Integendeel: infraroodstraling is onzichtbaar!
Alles dat warmte afgeeft, kan in de breedste zin worden omschreven als een infraroodverwarming – elke persoon, elk lichaam. Of op elektriciteit gebaseerde infraroodstralers. Wat hier belangrijk is, is de golflengte van de straling, die verschillende effecten heeft op alles in de verwarmingsrichting.

Er zijn drie infraroodgolflengtes:
IR-A: de korte golf
IR-B: de middengolf
IR-C: de lange golf

HEATSCOPE® infraroodstralers werken uitsluitend in het infrarode golflengtebereik IR-B, de middengolf.

Alle HEATSCOPE-spots zijn extreem onderhoudsarm. Eenmaal correct geïnstalleerd in overeenstemming met de gebruiksaanwijzing, hebben de verwarmingselementen een levensduur van minstens 10.000 bedrijfsuren.
Met een geschatte elektriciteitsprijs van ca. € 0,22/kWh variëren de verbruikskosten van de HEATSCOPE® stralingsverwarmers van € 0,35/ h (HEATSCOPE® Spot 1600W) tot € 0,70/h (HEATSCOPE® Vision 3200W), dus verbruik is afhankelijk van het model.

Ter vergelijking: een in de handel verkrijgbaar, aanzienlijk minder efficiënt verwarmingselement, bijvoorbeeld een paddenstoel gasheater, met een gemiddelde van 13 kW verbruikt zeker € 4,00/uur – dus meer dan 4 keer zoveel als de grootste/beste/langste HEATSCOPE®!

Alle HEATSCOPE® infraroodstralers van de PURE-, VISION- en SPOT-serie zijn in Duitsland ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd met materialen van zeer hoge kwaliteit, dus eigenlijk niet vergelijkbaar met een terrasheater geproduceerd in China.

Alle HEATSCOPE® stralings-/terrasverwarmers hebben een CE-label en goedkeuring voor de Europese markt en zijn ook gecertificeerd via de CB-regeling (IEC/IECEE) en MET/NRTL UL -Dus ook hiermee niet te vergelijken met goedkope producenten. Met HEATSCOPE® krijgt u altijd de hoogste veligheid voor de hoogste eisen!

Als vuistregel moet u ca. 150 – 400 W per vierkante meter aanhouden, afhankelijk van de installatieomgeving, windinvloed en installatiehoogte.

Gesloten ruimtes (wintertuin/serre – geen windinvloed) aanbevolen modellen: VISION / PURE / SPOT. Vereisten: 200W per m².

Beschermde buitenruimte (lichte invloed van wind, overdekt terras, 2-3 zijden gesloten) aanbevolen modellen: SPOT / PURE / VISION. Vereiste: 300 W per m².

Open buitenruimte (overdekt terras, 3 zijden open, gevoelige plek voor wind) aanbevolen model: SPOT. Vereiste: 400W per m².

Meer weten? We geven u graag uitgebreid en passend advies.

TERRASVERWARMERS VAN DÉ KWALITEITSMERKEN

GEEN VERZENDKOSTEN

ADVIES OP MAAT

CBW ERKEND

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.