TERRASVERWARMERS VAN KWALITEITSMERKEN

BROMIC TERRASVERWARMERS

Bromic terrasverwarming wordt over de hele wereld hoog gewaardeerd voor hun superieure design en prestaties. Van luxe hotels en toonaangevende restaurants tot plaatsing boven onderscheidende buitenkeukens en in prachtige achtertuinen onder de mooiste overkappingen, Bromic terrasverwarming levert de perfecte balans tussen prestatie, betrouwbaarheid en schoonheid.

Verkrijgbaar in twee verschillende reeksen – Platinum Smart-Heat ™, gas en elektrische kachels, plus Tungsten Smart-Heat ™, elektrisch, gas en verplaatsbare propaan terrasverwarming – elk Bromic product is ontworpen en gebouwd in de Australische Bromic fabriek om de hoogste kwaliteit en prestaties te garanderen.

Ook zijn er diverse accessoires verkrijgbaar.

Infrarood warmtestralen

Alle elektrische Bromic heaters zijn gebaseerd op verwarmen met infrarood warmtestralen in het middengolf spectrum. Het model Tungsten Smart-Heat heeft de snelste middengolf, dus iets meer richting de snelle korte golf, maar dan wel zonder de vervelende bijwerking van de korte golfstralers, het oranje of rode licht wat ze uitstralen en de meer irriterende warmteprikkeling die korte golfstralers afgeven. Zo veel te langer de warmtegolf/infraroodgolf zoveel te zachter voelt de infrarood-straling aan. Een warmtestraler met alleen lange-warmtegolf-straling komt iets moeilijker door de wind heen, daarom worden bij open overkappingen meestal met infrarood-verwarmers uit het middengolf spectrum gewerkt.

Tungsten Smart-Heat

Deze heater warmt snel op en geeft binnen enkele seconden al zijn warmte af en een minuut later is hij al op volle sterkte. De warmtestralen worden vrijwel niet gehinderd door de vrij open structuur van het front en de versterkende werking van de zeer sterke reflector achter de verwarmingsbuizen. Dit is dus een zeer snelle en effectieve verwarming, ook op meer windgevoelige plaatsen. Ze zijn met een kleine aanpassing ook buiten een overkapping te plaatsen. De standaardmodellen zijn alleen spatwaterdicht.

Platinum Smart-Heat

De Platinum Smart-Heat heeft wel de middengolf warmtestralen, maar dichterbij het lange-warmtegolf spectrum en warmt hierdoor iets minder snel op. Hij is nog steeds heel snel warm, maar het duurt enkele minuten voordat hij zijn volle sterkte uitstraalt. Dit komt ook door het strakke design met het keramische glas ervoor, dit moet eerst opwarmen. Maar het is dus nog steeds een snelle terrasverwarming.

Door het mooie strakke ontwerp is dit ook de ideale heater om in te bouwen in uw plafond. Er zijn inbouwframes beschikbaar die zorgen voor een mooie afwerking van het gemaakte gat in het plafond en een mooie overgang naar de terrasverwarmer die op zijn beurt weer opgehangen wordt aan het frame.

Tungsten Smart-Heat Gas portable

Ook op het gebied van gasverwarming heeft Bromic een zeer fraaie, krachtige heater. De Tungsten Smart-Heat Gasheater is eenvoudig te verplaatsen waardoor u vrijwel overal in een handomdraai een uitnodigende buitenruimte creëert. De Tungsten Smart-Heat Gasheater is een innovatie in de markt en is zowel een modern kunstwerk als een revolutionaire vooruitgang in de wereld van de draagbare terrasverwarmers.

Bromic Eclipse

Nieuw in de collectie van Bromic is de Eclipse smart-hearing. Met een opvallend elegant ontwerp za deze krachtige verwarming zowel warmte als licht brengen op het terras of in de buitenruimte. Het ideale aan dit model is dat het verplaatsbaar is door de ingebouwde wielen in de voet. Ook de de Eclipse als plafond- of wandheater leverbaar. Uitgevoerd in mat zwart.

Bromic Terrasverwarmers accessoires

Bromic verwarming aan/uit module met draadloze schakeling

Bromic verwarming aan/uit schakelaar, dit is dus een aan/uit module die bedient word met een afstandsbediening. Hiermee heeft u de mogelijkheid om maximaal twee elektrische heaters van maximaal 3400W per stuk, of om vier gaskachels, te schakelen. Met de radiografische afstandsbediening kunt u tot op 30 meter afstand van de module schakelen. De module kan dus ook heel gemakkelijk tussen het plafond of op een andere niet zichtbare positie geplaatst worden.

Bromic verwarming dimmer/regelunit voor elektrische heaters

Met de dimmer/regelunit voor elektrische heaters met afstandsbediening kunt u draadloos de warmtestand regelen van uw heater. Deze unit kunt u tussen het plafond plaatsen of op een andere plaats, dus onzichtbaar en hij is tot op 30 meter door muren heen met de radiografische afstandsbediening te regelen. De dimmer/regelunit voor elektrische heaters met afstandsbediening maakt het mogelijk om het verwarmingsvermogen te regelen in stappen van 25%, 50% of 75%. Het is zelfs ook mogelijk om te kiezen de heater te regelen in stappen van 1%, dus traploos van 0-100%.

Bromic verwarming draadloze Master afstandsbediening

De  draadloze Master afstandsbediening biedt met deze speciale afstandsbediening alle comfort en controle. Met deze afstandsbediening kunt u op grote schaal heaters bedienen. Deze zender kan een onbeperkt aantal afstandsbedieningen overnemen verdeelt over 6 groepen. Het bereik is 30 meter en is dus heel handig voor grote zalen, uitgebreide overkappingen en bedrijfshallen enz. Maar ook gewoon handig om 2 of 3 afstandsbedieningen tot 1 afstandsbediening terug te brengen!

TERRASVERWARMERS VAN DÉ KWALITEITSMERKEN

GEEN VERZENDKOSTEN

ADVIES OP MAAT

CBW ERKEND

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.